Erol aysunkale bende bu ismi koyacaktım ama kayınbabam hiç düşünmeyin onun adı hazır dedi bozdu koydu bizi sevindim adı sahibi olsun analı babalı büyütsün
piinaarr aysunkale oğlumun doğumuna günler kaldı Ali Asaf koyucam sağlıkla gelsinler adıyla yaşasınlar inşallah 🌺
Damlatugrul55 aysunkale çok iyi düşünün bizde bitane var tam bir canavar 😂 hareketli çocuk ve çeneli çocuk seviyorsanız direk koyun ama tam tersi ise tanıdığım tüm Ali Asaf lar azman😬
Gozde-nur Bedir, Affan, Akil, Miralp, Behnan, Ilgar, Zahid, Berge, Cenker, Haktan, Alpgiray, Yarkın, Artun Bunlar benim not ettiklerimden bazıları. Birbirinden alakasız ama kulağıma hoş geldiler😊
Hazar234 Gozde-nur kendince anlamları güzel isimler bence şuan popüler die kullanılan bazı isimler daha komık bence bunlar değişik kulağa farklı gelen isim önerileri tercih meselesi bence
SevimnurBaaran ilayddaozturkk ilk oğlumun adı Ensar Alp nasipse ikinci oğlumun adıda Ömer Kaan olacak
mutlugebeee ftmnr_ Alaz koyucaktık oğlumun adını, anlamı kötü diye herkes soğuttu ama hala aklımızda😂 Aslan koyduk sonunda😍
Canimcanim_ask CansuuuB melikşah bizde düşünüyoruz ama biraz degisik gibi geldi bana ama sizce söylenmesi çocuğa karşı kolay mi