Sevgili hanimlar 3 gun once sezeryan oldum .Ve de başliktada gorduğunuz gibi onlarin olmamasi için yaptiklarimi soylicem .
Oncelikle ameliyattan cikar cikmaz hemen turk kahvesi içtim.tam 3 dolu su bardagı.
Ardından hemen bi buçuk litre su içtimm. Agzima diktim sişeyi .O sirada hala bacakladimi hissetmiyorum tabi.Arkasına hemen bir buyuk paket bitter cikolata yedim.Ameliyat esnasında doktor sakin başıni saga sola dondurme bebegini sadece gettirdimizde yanagina hafif dondur ama cok boynumu cevirme dedi oylede yaptim boyle put gibi sadece yukari baktim. Işlerinin bitmesini bekliyorum.Sonra ameliyattan sonra bir buýuk kavanoz kayisi incir hoşafıni yedim püre halindeydi .Ve surekli bol bol su .En önemli detayi veriyorum.Ameliyattan sonra asla tam yatiş pozisyonunda olmadim hemşırr hep oturur pozisyonunda olmami istedi ve uyurkende o sskilde su an 4. Gunume giriyorum hala tam yatmiyorum gece.Kafamin altina iki buyuk yastik koyuyorum.Benim bu yaptillarim sezeryan sonrasindaki bu skntilari cekmemi sagladi.Tabi bun soylediklerim sagdan soldan sexeryan olmus annlerden ve doktorumdan duyup uyguladigim seyler.Simdiden hayirli dogumlar diliyorum sizlere🥰🥰🥰🥰🥰