Anne88 Kızlar kesemin oluştuğunu iki gün önce öğrendim tam kaç haftalık olduğunu bilmiyorum doktor iki hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi emin değilim yani beş haftalık olmasından oksurunce karnım aciyor normalmi🥺
Anne88 Berrafiliz bat 19 kasim canm ama benim geç döllenme olmuş Aralık’ta hamile kalmışım ama günü söylemedi iki hafta sonra sorcam
Berrafiliz Anne88 normalde son adet tarihine göre hesaplanır kese görüldüyse 5inci haftanın içindesin
Ruveyda_baskapan Anne88 benimde 19 kasım son regl tarihim 9+3 olcam yarına. Nasıl 5 hafta oluyor yahu
Berrafiliz Anne88 sağlıklı bir gebelik dilerim. Ben de 6 kasımda öğrenmiştim hamile olduğumu. Evet geç döllenmeden dolayıdır o karışıklık. Kalp atışı duyulunca haftayı hesaplıyor ultrason ölçüm yapıyor yani. İki hafta sabır 🤩
Anne88 Ruveyda_baskapan geç döllenme olmuş ben geçen ay hamile kalmışım olaylar karışık bende bişey anlamadım 😆
Xsxs Anne88 hele benimki 22 ekimdi kasımda adet gormedim aralik 14te 1 gun leke geldi bitmisti 1 ay sonra 5+4 hamile oldugumu ogrendim😃 adet duzensiz olunca gebeligi hesaplamak da boyle zor oluyor demek ki
Ruveyda_baskapan Anne88 hayırlısı canım bende 5 hastalıkken öğrendim hemen 9 oldum sende olacaksın 😍👍