Nrcn61 Merhabalar trabzonda oturuyorum 18 haftalık hamileyim Trabzon medical park yıldızlı hastanesine gidiyorum doktorum özgür hanım ilk doğumum olacak inş hastane ve doktor ebeleri hakkında bilgisi olan var mı daha önce bu hastanede doğum yapan 🤷♀️ Yeni evlendim trabzona gelin geldim burdaki doktorları hiç bilmiyorum aklımda fazlaca soru var
1prensesannesi Nrcn61 hoşgeldin canım 😊 yıldızlı da değil ama karadeniz de yaptım doğum herşey güzeldi bende nebahat hanıma gidiyorum
Nesrinyusuf Nrcn61hoageldin canım . Bende trabon a gelin geldim . Ilk doğumumu araştırmada yaptım bende . Buda ıkıncı hamılelıgım çok yenı tabıkı daha
Nrcn61 1prensesannesi hoşbulduk ☺️ Nebahat hanımıda duydum iyi bir doktormuş doğum ücreti ne kadar acaba
1prensesannesi Nrcn61 normal doğum 1550 epidural normal 1850 sezeryan 2000 epidural sezeryan 2200 canım bende yeni öğrendim fiyatları 😊
Nrcn61 1prensesannesi burda herşey yüksek fiyat istanbulda bu kadar yüksek fiyat yok muayene ücreti bilr aşırı yüksek ben 130 tl veriyorum ramazanda istanbula gittim ailemin yanına orda 50 tl verdim ☺️ Özele allah yardımcımız olsun
1prensesannesi Nrcn61 aynen canım doktordan doktora fark var tabi nebahat hanımın muayene ücreti 115. Ama hakediyor kadın helal olsun 😊