BestMom5 Kızlar 22 haftalığız ilk gebeliğim ve bebeğim özellikle geceleri inanılmaz hareket edip kasıklarıma tekme atıp idrar keseme baskı yapıyor olur olmaz rahatsız hissedip böyle hissedince de üzülüyorum…
Deletedmom5545 BestMom5 benim de öyleydi ama hiç rahatsız hissetmedim hareket ediyor diye sevinip hareketleri bitene kadar uyumadık eşim ile
Nihanus BestMom5 ayakları aşağıdadır muhtemelen umarım tez zamanda döner benim bu gebeliğimde ayakta durduğundan kendisi aynı şekilde hiç sempatik olmuyor hareketleri 33 olduk bazen uykumdan zıplıyorum o derece ilkinde hiç böyle bir şey yoktu
tospikaskim BestMom5 tekmelerin falan yeni hissettim bende 22 haftalığım. Ama geceleri özellikle yattığımda kasıklarım çok ağrıyor aşırı canım acıyor sizde de öyle oluyor mu? Onlar tekme değil de ne ağrısı anlamadım
seon90 BestMom5 benmki mezdeke gibi döne döne bi hal oluyor😂😂😂heleki bi yere gidip sohbet etmeye başlayınca acayip hareketleniyor
Deletedmom5545 BestMom5 yaa o haftalarında yine minnacık hareketleri oluyor 🥰 30 dan sonra daha belirgin
BestMom5 Nihanus evet aşağıda ayakları bende öyle hissediyorum baskıdan bazen ağlayacak duruma geliyorum
minik22 Benim de 22 haftalık olcak bazen çıkmak istiyo gibi 😀 ah uh yapıyorum abartıyorsun diyorlar göbeğe doğru atsa yine iyi mide böbrek kemik ne bulursa pat küt atıyor 🙈 ama seviyorum hissetmeyi çok bekledim 🙈
BestMom5 tospikaskim yani aşağıya tekme attığında evet ağrıyor ama hemen geçiyor kasıkta devamlı bir ağrınız varsa idrar yolu enfeksiyonudur muhtemelen
tospikaskim BestMom5 yattığımda ağrılarım oluyor yeni yaptırdım test de sorun olmadı ama nedendir anlamadım sizinki de böyle mi merak etmiştim