Selinzer Siz öneri istediğiniz için paylaşımınıza öneride bulundum. :) Öncelikle onu belirteyim.
Bebeklerimizin gelişim dönemleri anne karnında oldukları süre boyunca devam etmekte. Ben yaz boyunca havuzdan çıkmayan biriyken bu yaz 1 kez bile girme düşüncesinde bulunmadım. Açıkcası doktorum izin verse bile vicdan yapar giremezdim ben. Havuz ne kadar temiz olursa olsun, günlük bakımı için kullanılan kimyasallar hassas bir dönemde olduğumuz için bize zarar verebilir. Evet, vermeye de bilir. Ama neden bu riski alalım ki? Doktorumun kesin olarak önermediği tek şey havuz konusu oldu. 27 haftamız bitmek üzere ve şimdiye kadar hiçbir katı kuralı olmadı. Bu kadar rahat bir doktorun bile havuzu önermiyorum demesini bebeğim için ciddiye alıyorum. 1 yaz havuz sevdamdan ödün verebilirim. (Arkadaşımın gebeliğinde 1 kez havuza girmesi sonucu kaptığı mikrop, bebeğine zarar vermiş. Kendisi anlatmıştı bu da etkiledi sanırım beni. Tedavi süreçleri çok yıpratıcı geçti. Olumsuz bir örnek vermek istemiyordum ama aklımızda bulunsun.)
Dilerim hepimizin bu güzel serüveni, sağlıkla ve mutlulukla sonlanır. Sevgiler güzel anneler. 💞