Dilan1998 Satubal şuan 2 ci bebeğime hamileyim eğer kız olursa allah kısmet ederse ya Nisa olucak yada Efnan
Deleted27272 Asla bulamıyorum ama aklımda var bi şeyler. Masal (hamile kalmadan önce belliydi masal koyarız diyorduk) İnci Defne Duru Ceylin Sahra Dora Nisan.
Sarayhelvasi Sevilayav bende Sahra istiyorummm Umay ı da çok beğeniyorum ama eşim ikisini de istemiyor:)))
daphnesmomm Kısmet olursa bizim de bir kızımız olacak,kesinlikle başka bir isim düşünmeden Defne de karar kıldık,sağlıcakla gelsin yavrularımız🥰
Suheylamum LawyerEce Benimde kızım öykü şimdi 31 haftalık hamileyim bade koymayı düşünüyoruz nasipse 🤗
_Lavinya LawyerEce Bazı isimler gerçekten çok tatlı geliyor bana 😅 Bade de öyle 🤭 😍 adlarıyla yaşasınlar inşallah Suheylamum
_Lavinya Satubal Ben kızım olursa Maysa koymak istiyorum 😅 çok tatlis bir isim gibi geliyor. Temmuzda doğum olacak Allah kısmet ederse. Maysa da yazın açan çiçek demekmiş 🤭 Yigenlerimin birinin adı Erva birininki Vera🌼
Sevgisvnay Bi kızım var adı Alya Lina şimdi bi tane daha olacak onun ismini de Ada Mira düşünüyoruz 🥰🧿