Zeyleysu Ada Duru düşünüyorum ama sadece Ada ya da Duru mu olsun ikisi bir mi kararsızım eşimde klâsik bir işimde olsun diyor son haftalar 🙄
Sara2712 LawyerEce güneydoğuda anneye veya anneanne babaanne ye Yade denir. Sizdeki anlamı nedir acaba?
LawyerEce Sara2712 Biz karadeniz tarafındanız bizde yâd etmek denir. Hatırladım gibisinden yani bizdeki anlamı hatıra. Anneye ana diyoruz doğal olarak. 😅🙏🏻
sevde18seker Eylul4142 yyyasa ne güzel dua edin benimde sağlıkla hayırlısı ile bi kızım olsun benimde bi oglum var😍
Nurakin077 Satubal biz İnci koymaya karar verdik canım. İnci olarabilir çok zarif geliyor kulağa öyle çokda aramadık açıkçası zaten cinsiyetini öğrenen kadar üç beş isim vardı aklımda
mrs_atalay LawyerEce 11+3 te cinsiyet belli mi ne zaman öğrendiniz ben de 10+4üm 12. Haftamda muayene var öğrenebilirim inşAllah ☺️
LawyerEce mrs_atalay 11+3′te öğrendim hamilelik kontrolü ile gittik tesadüf söyledi. 🤭 Aslında sadece tahmin etti bacak aramız boş kız gibi görünüyoruz ama 16. Haftada tekrar gel bir bakalım dedi. Ben kendimi çok alıştırdım 2 cinsiyete de sıcak bakıyorum. 🥺💕
Mrvnehir208 DuyguEcrin ecrin isminin Allahın hediyesi dışındaki anlamını biliyor musunuz. Benim kızımın adi da ecrin niye bu ismi koydun nasil kıydın çocuğuna diyorlar deli oluyorum . Simdi 18 haftalik kızımı bekliyorum onunda adi merve nehir olcak insallah
DuyguEcrin Mrvnehir208 evet bir diğer anlamı rüşvetmiş ama kuranda genelde hediye mucize anlamlarında geçer ve kökenine bağlı olarak anlamı değişiyor ecr dir kökü ve sonuna gelen un an in ekleriyle anlamı değişirimiş. Cok arastırmıstım ama benimde gözümden kacanlar olmuş. Bir tanıdığım hocaya danışarak koymuşlar koyabilirsiniz demiş. İnş söylenen gibi değildir. Çünkü asla kötü olarak değil Allah’ın hediyesi anlamından dolayı koydum ben çocuğuma
Dilekdrsn Mrvnehir208 ecrin in anlamı yanlış biliniyor, ecrin “Ecr” yani ücret demek. İnstada isimleringerçekanlamları diye bir hesap var ordan detaylı okuyabilirsiniz.
Vanilyakokussu Eylül Sare, Beyza, elif Miray arasında kaldım. Elif etrafımda çok diye şuan için ilk iki isim arasında kaldım.
Elsef25 Satubal Bizde Zeynep Nehir koymayı düşünüyoz. İlk çocugumuz Muhammed Tahir uyumlu olsun dedik 🙂