Mervecimbidur Adet gecikmesinde 10’güne girmeme saatler kaldı ama adet belirtileri hala yok :) kan sonucu deseniz zaten negatif noluyo bana şimdi anlamıyorum hamile miyim değil miyim 😂
Sumeyye12012 Mervecimbidur gecikmeden 6.cı günündennnnn hellyogggg diyorum Kaset testlerde çıkmadı negatif Kan testi de vermedim Adet tarihim den 1 hafta falan önce kan testi vermiştim çıkmadı sonra da vermedim gene çıkmaz diye İyice kendimi o psikolojiye soktum göğüslerim arada zorkluyor sanki bende değilim hamile sanırımm
Nursezer37 Mervecimbidur adet baya gecikmiş ben 17 haftalık hamileyim kan testi yaptığım da günüm geçmedi 1 hafta vardı olmak için ama benim belirti vardı migde bulantısı halsizlik oyüzden test yaptım ve kan verdim o şekil öğrendim sen istersen doktora git sor
Ozleem_25 Mervecimbidur Ben 10 gün gecikmiştim o süre içinde kaç kere test yaptım negatif tam 10.gün son kez yaptım yine olmazsam kan test verecektim ki o testten sonra regl oldum ama sonraki ay 3.gecikme gününde içime bir his doğdu ve test yaptım çift çizgi ertesi gün kan verdim beta 300 çıktı
Mervecimbidur Sumeyye12012 ay öyle bişey yaşıyorum ki testte bi pozitif bi negatif kanda direkt negatif stres desen oda yok ama niye olmuyorum 😄 ama itiraf etmeliyim çok şiddetli bel ağrısı yaşıyorum
Mervecimbidur Ozleem_25 ergenliğe girdiğimden bugüne kadar asla adet gecikmesi yaşamadım ta ki bu aya kadar
Nursezer37 Mervecimbidur inşallah gönlüne göre versin Allah ama bebek olsaydı kanında mutlaka belli olurdu çünkü ben düşük yapmıştım ilk evlendiğim sıralar 3 haftalıktı bebek ve 1 ay boyunca kanım sürekli yüksekti düşük yaptığım halde senin olay karışık sen bi doktora git
Fatma660625 Mervecimbidur kan testi verdim sağlık icagin da gecikmenin 12. Günü falandı çıkmadı cuma günü Allah izin verirse gidicem canım bakalım niye geciktim bugün 16 gün oldu tam
Mervecimbidur Nursezer37 kan değerim aralık ayında kontrol amaçlı gittiğimde 0.100’dü ama 22 ocakta kan verdiğimde 2.0’dan küçüktü normal mi bu kan değeri
Ozleem_25 Mervecimbidur üzülme yumurtlama günlerini takip et mutlaka değerlendir bende hiç böyle gecikmezdim 10 gün geciktim hamile olmayınca herkes yerini yapıyodur o dedi ertesi aya hamile kaldım❣ kii kalp atışı yoktu kürtaj oldum 2 hafta önce o ayrı🥺