Barlas_mom MerveEbru Ben her ihtimale karşı geçmemiştim hamile olduğumu söyledim hep üzerimi aradılar canım hamileliğimin başlarında 3-4 kez seyahat ettim
Aylin_16 MerveEbru avm de 4 yaşında çocuğumu bile geçirmiyorlar niye geçiceksiniz ki gebe olduğunuzu söylediğinizde kimse ısrar etmez zaten
Firu123 Esenkaplan evet Antalya Batum direk uçuş olmuyor maalesef 😂 Güney Afrika- antalya da direk uçuş yok Antalyalılar olarak bütün uçuşlarda bi İstanbul’a uğramamız gerekiyor 😂
MerveEbru Srfe_01 canım doktoruna sor bende ilk otobüsle yapacaktım da sonradan vazgeçtik doktor kabul etmedi riskli dedi
Benherseydenoncebiranneyim MerveEbru hayır belge göstermenize gerek yok. Geçmek istemiyorum deme hakkınız var. Ben de daha yeni geldim uçak yolculuğundan
Elfvli MerveEbru x-ray dan geçiriyorlar. Bir görevli bana zararlı değil bunlar demişti. Bavulların geçtiği yer sıkıntılı. Avm de bende geçmiyorum. Ama havaalani geçirmez. Annemde platin var mesela ötüyor 😁 bu gibi durumlar için de doktor raporu istiyorlar
Elfvli MerveEbru bavul geçtikten sonra bantlarin başında bekleyen görevliler oluyor. Yardım isteyebilirsiniz. Zaten hamile.oldugunuzu görünce yardım edeceklerdir. Ben istemiştim.
Srfe_01 MerveEbru senınkı o zaman baya küçükmüş canım tam düşük tehlıkelerı oldugu zamanlar benım 15 haftalık
btlbsr Ben 5-6 hafta arası uçak yolculuğu yapmıştım. Xraydan geçtim ama ayağımda botlar vardı cihaz sinyal verince silindir şeklinde kapalı alanda kontrol etmek istediler hamileyim dedim botlarımı çıkardım güvenlik eliyle aradı. X ray de uçak seyahati de sıkıntı yaratmadı.
haticess9 Havalimanında görevli personel olarak . x ray cihazı dediğiniz kapı dedektörüdür, zararsızdır .X ray cihazı bagajlarınızı koydunuz kutu içerisne mont vs. Koyduğunuz ve yürüyen bantla ilerleyen cihaz zararlıdır x ray ışınları üretir.