Kubraurganalper Aysenrr20 benim bugün randevum vardı kendisine ancak suan mhrs de randevumu iptal etmem gerektiği yazıyor
mirayveannesiii minikk_mucizem Farabiye gidecekseniz Cemal beyden başkasını tercih etmeyin derim acayip mükemmel bir doktor
ElisaMom minikk_mucizem merhaba, aradan uzun zaman gecmis ama benim dogumum yaklasti, devlet hastanesinde zorunlu olarak sezaryen olacagim, gulcin guner hanima gittiniz mi, ya da hic duydunuz mu kontrol harici ameliyati nasıl, memnun kalan olmus mu acaba
Aysenrr20 mirayveannesiii kesinlikle bende çok sevdim o doktoru ilgisi alakası diğer doktorlara bin basar
minikk_mucizem mirayveannesiii @Aysenrr20 yok semt polikliniğine gidicem haftaya ondan sormuştum. Mehmet Özgür Gelen’e gittim Farabi de o doktoru da tavsiye ederim eğer kendi doktorunuza randevu bulamazsanız.
Aysenrr20 minikk_mucizem hamile kalmadan önce gittim o doktora da o da gerçekten iyi bi doktordu. Ben son ayımda olduğum için nerdeyse her hafta gidiyorum bu hafta da gitmeö lazım ama hangi gün var doktorum bilemiyorum randevusuz gel dedi ama bakalım
minikk_mucizem ElisaMom kontrol harici ameliyat nasıl bilmiyorum hamileyim ve ilk gebeliğim. Gülçin hanıma muayeneye gittim çok içten sıcakkanlı Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲