Barlas_mom Kızlar nerden aldınız ? Çıtçıtlı poşet mi fermuarlı poşet mi ne onlardan lazım marketlerde var mı varsa hangi marka alayım? Hangisi daha uygun ?
melekkizim_00 Barlas_mom ay bende bekleyin burda , galiba ıkeanın kilitli poşetleri ama bakalım başka gören duyan bilen var mı, kaç haftalıksın canım
Ocakbebegi Barlas_mom ikisi de güzel hava almaz. Koroplastın var markette ya da internette de bulabilirsiniz. İkeada da var
SerraveAnnesii Civcivinannesiii ben Bimde hiç görmedim ya oluyor mu bimde 😂 bide büyük boyunu mu almak gerekiyor yoksa boy standart mı oluyor
Barlas_mom Ceyduygu Vardı aklımda ama öyle birşeye ihtiyacım hiç yok tayinciyim diye hurç gibi şeylerim var bol bol hep. Daha böyle poşet gibi olsa içi görülse daha iyi olurdu. Teşekkür ederim ☺️🙏🏼🙏🏼
Barlas_mom Beybisininannesi Buna bakıcam çok teşekkür ederim 🙏🏼 Siz nerden ne kadara aldınız acaba ? Hiç bir yer de fiyatlar aynı değil artık maalesef
Barlas_mom Nilufar_1996 Güzel görünüyor hepsini sığdırmış içine çok beğendim sağlıkla giysin bebeğiniz 🙏🏼☺️🥰
Barlas_mom Clementinee İstanbuldayken keşke gitseydim Diyarbakır’a taşındık tayinden burda ikea yok herhalde 🤷🏻♀️ Güzelmiş ama koroplastın bakıcam herhalde 🙈 teşekkür ederimm