Esramuhammet81 Bunların hepsi sabır işi canım. Ben kendim genç kızken adet olamıyordum dolayısıyla yumurtalarımda sıkıntı vardı. Annemle babamında çocukları birtek ben vardım. Kızımızı tedavi ettirelim, 1 tane çocuk 1 tanedir onun boynu bükük kalmasın. (Benim ablam annemler evlendikten 10+ yıl sonra olmuş, kötü hastalıktan ölmüş 8 yaşında, Allah beni vermiş.) Öyle böyle dedik ameliyat oldum tedavi gördüm. Doktor %50 ihtimal düzelmeme ihtimalin var dedi bende gençtim, umursamadım. Daha sonra evlendim. Birçok kadın gibi eşimden hamile kalmak istedim. Korunmayı bıraktığımız sene hamile kaldım. Bebeğin kesesi var, ama kalp atışı yoktu kürtaj oldum. Daha sonra hamile kalamadım moralim çok bozuktu. Eşimde olmazsa olmasın sen varsan ben böylede mutluyum, anne baba için bekleyen o kadar evlat var, evlat ediniriz dedi. Bekledim. Son çaremiz oydu ve buna karşı değildim. Derken yine tedaviye başladım. Kızıma hamile kaldım kendisi 2 yaşında bir bal yanak. 🌸 Daha sonra 2. Çocuğu istedim Allah aratmadı oğlumu verdi şükür olsun şuan 8 aylık cennet kokulum. Şuan 3. Kızıma hamileyim 11 haftalık.
Burda anlatmak istediğim herşeyin bir zamanı var bu hayatta. Biliyorum beklemesi çok zor ama Allah kaderine yazdıysa gerçekleşir. Allah Anne olmak isteyen her kadını ödüllendirsin İnşallah. 🤍