Hanifehk Kzlar 5 haftalk hamilyim kanamam oldu aznce suan doktora gidiyorz sizce onemli bisey varmdr 🙄
Dykdyk Hanifehk Olabilirde olmayabilirde bende 6.haftada kanama yaşadım progestan iğneye başlamıştım ve bol bol istiraht etmiştim durdu. Allahın iziniyle birşey olmaz sizede
fatos35 Hanifehk benimde 6 haftada oldu.cnm.dunden beri 2 gundr kanama.seklinde.leke gelio saolsun.buradaki.arkadslr cok.destek oldulr banada progestan verdi smdi onu kullaniyrm.ins. onemli bisy degildr
Hanifehk Banada progestan verdiler nasl kullanlyor arkadaslar agz yoluylami vajina yoluylami taze kan gelmisti bu arada düsk tehlikem varms 2 hafta isterahat verdi ;((
Hamilecik Hanifehk sabah akşam tok karnına fitil gibi kullanıyosun hapı 25 30 dkka yerinden kalkmıyosun uzanıyosun İnce bi peçete gibi birşey de koy iççamaşırına çünki beyaz beyaz dışının beyazlığı nı kremsi bi kvamda vicut atıyor
Hamilecik Benim de 8. Haftada olmuştu kanama biraz fazla ayakta durup yürüdüğüm için düşük tehlikesi olmuştu Progestan la geçti