Edahoso Dilekxx bence çok bir doğruluğu yok, zaten %50 ihtimal var yarısı tutar yarısı tutmaz. Bana göre kız gözüküyordu ama erkek olacak mesela
ilkgebelikk Dilekxx bende kız gözüküyor ama henüz cinsiyet öğrenmedim. Çevremdekiler kendilerinde doğru çıktığını söylüyor bende merak ediyorum 🙏🏻
LawyerEce Dilekxx Çin takvimi erkek gösteriyor henüz 11+3 hamileyim doktor kız dedi. Bacak arası boştu.
Dyg3434 Elnara92 yaşınızı nasıl hesapladınız? Çin takvimine göre +1 ekleyerek mi yoksa mevcut yaşınızla mı baktınız?
kucukmucize12 Dilekxx benim tuttu ama ben pek inanmam öyle şeylere hersey rabbimden erkek çıkıyordu benim cin takvimine göre bebeğim de erkek
SeymaYC Dilekxx aaaaa o nasıl oldu yaaaa göstermiyor mu???? İlk çocuk mu? İlk degilse ilki ne:))) çok mu soru sordum:)
Dilekxx SeymaYC Yok çok sormadın☺️ Benim 3. Hamileliğim 2 çocuğum daha var Doktorum 1 erkek 1 kız diyor Durmadan değişiyor Başka doktora gittim orda da aynı kızmı erkekmi bilmiyorum 🤷🏻♀️
Dilekxx SeymaYC Yok canım sorabilirsiniz bende soruyorum ne kadar tecrübelide olsak her hamilelik ve doğum farklı oluyor 16 yaşında oğlum 15 yaşında kızım var Bu süpriz geldi Rabbim ikisinide tatdırdı. Kız Erkek farketmez ama insan merak ediyor tabi☺️