nzngk Ben reglyme 5 gün kala önce erken gebelik testi ile öğrendim, sonra hemen beta yaptım 38 çıktı ertesi gün 98’e çıktı şuan regly’me 1 günüm var 🙏🏻😊
aasenamerve nzngk regle 3 gün kala ağrı kesici alcaktım şüphelenip önce test yapmıştım kanda da 50 çıkmıştı tam 3 gün kala 😊
YamurKarabulut nzngk da enli artması sağlıklı bi gebelik olduğunu gösterir🙂 Benin 1 hafta sonrasına kadar çıkmamıştı stres olmustum 🙁 arkadaşımın böyle erken belli olmustu ne güzel ❤
ZeynepKara nzngk benimde ilk öğrendiğimde adetime 5 6 gün vardı 98 di beta hcg şimdi 7+1 haftalık hamileyim 😌
Rabiayavuz1117 Elfgny acaba ne zmanlar ilişki oldu sian benimde adetime 1 haftam var bugün kan verdim yumurtlamadan iki gün ince ikiski oldu birde iki gün sonra oldu en son ilişki 19 Haziran di acaba sizde nasıl oldu
ecemtmr ZeynepKara merhaba belırtılerınız oldugu ıcın mı erkenden test yaptırdınız benımde 8gun var adetıme ılk kez bu ay belırtı yasamıyorum son 4 aydır denıyoruz kafaya takmaktan ne belırtıler yasamıstım anlatamam ama sonrasında adet olmustum merak ettım sadece ıcınıze mı dogdu belırtıler olmusmuydu :) hayırlısı olsun bu arada darısı herkesın basına :)
sevgitekes ZeynepKara son adet ne zaman di sizin ben bi türlü hesap layamadim 22 ocak ultrasyon da 6+6 ama adete göre 7+6 hangisine baz alınıyor merak ediyorum
Gozdenurr Adetime 3 gun varken test yaptim evde iki cizgide cikti😀gidip kan verdim hemen 848 cikti beta🤭🙈
Mervenur001 Adete yakin belirtiler supheler 2 once 271 di beta uzerinden 6 gun sonra tam 1000di .ilk gebelik testtimde silik cikti sonra ki yaptigimda netti 😊
Gulhan Normalde 28 günde bir adet oluyorum . Adet gününe 2gün kala farklı bır rahatsızlıktan dolayı gitmiştim . Betaya da baktırdık 84 çıktı 36 saat sonra tekrar yaptırdık 160 çıktı . 4 +2 deyim şuan ☺☺