BabyAAO Hazell_g muhakkak yaptır her şey bebeğin için🌸 hiç bir zararı yok şekerin çıkarsa hamilelikte bebeği etkiler olup olmadığını bilmek gerekiyor o yüzden
_negolen_ Hazell_g ben ilk hamilelikte yaptırmadım 2.deyiz şuan onuda yaptırmayı düşünmüyorum, çok tatlı tüketen tatlandırıcı içeren şeyler tüketmiyorum ailemde de şeker hastası olan yok hem ben asla içemem o suyu 🤢🤢
begonvilko Hazell_g Merveonay aynen katılıyorum. Benim de tatlıyla pek aram yoktur ama karbonhidrat ağırlıklı beslenirim. Gebelik şekerim çıktı. Doktor dedi ki karbonhidrat sevenlerde her zaman karşılaşıyoruz. Tatlıyla alakası olan bir şey değil.
Kubrailkan Bence doktorunuz gerek gördüyse yaptırın. Bende şeker olmamasına rağmen gebelik şekeri çıktı 1 hafta diyet ve takip ile düzelttik 🥰
Hazell_g BabyAAO şuan kar yağışı olduğu için gitmek istemiyorum aslında onun için tereddüt etmiştim yaptırmasam olur mu diye
Merveonay _negolen_ Asla içmem o suyu derken zehir değil ya 😂 ayrıca gazoz gibi tadı yanlış yönlendirmeyin bence insanları şeker illaki içtiğin şekerli çaydan Yada tatlıdan yükselmez doktorlar kesinlikle yapılmasını öneriyor
BabyAAO ikizlerin_annesi__ 26 yada 28 e kadar yapılması gerekiyor diye biliyorum canım yine doktoruna danış istersen
Zba Ablamın ilk gebeliginde çıkmadı ikinci gebeliginde şeker çıktı. Doktoru klinik deneyimlerime göre yapılmalı her gebelik farklı demisti