Mrv1007 renginnnock ense kalınlığının normal çıkması risk oranını oldukça azaltıyor tabi ölçümler kan değerleriyle birlikte değerlendiriliyor. İnşallah cok güzel gelir sonuclar
Eslem_1 renginnnock benim de 1.2 mm di ama tek başına yeterli olmaz burun kemiğini de kontrol ediyorlar kan alıyorlar vs diğer bilgiler eşliğinde bi veri elde ediyorlar
renginnnock dilaradoyan kan degerlerim bellı oldu 2li tarama testi ıcın yapmıstım persembe sonuc alacagım merak ettım brz
Eslem_1 renginnnock tek başına ense kalınlığı için yorum yapılmadı burun kemiği de vardı sonra kan aldılar doktor bir kaç soru soruyor o bilgiler de işlenerek bi sonuç ortaya çıkıyor zaten tarama testi tanı testi değil yüzde yüz doğru denilemez çıkan sonuca da
muge1661 renginnnock 3 ün altında olmalı canım, bizimde 1.7 çıktı doktor yinede iki test yaptı ve fetal dna testi de ekstra yaptırdım. İkili test temiz çıktı çok şükür bakalım diğeri 20 gün sonra çıkıyormuş.
Esenkaplan Duy_gu kan da önemli evet ama 2 li 3 lu testler kesin kanit degil risk değerlendirmesi bana dr oyle demisti cnm ultrasyona bakarim ben bebegin durumuna dedi