linaninnn-_annesi 27 haftalik hamileyim amniyon sivisi fazla bebegimde 5mm bobrrk genişlemesi varmış böyle bir durumla karşılaşan varmi ?
CeynoO linaninnn-_annesi benimde suyum fazlaymis . Doktorum sekere bagladi yarn seker yuklemesi yapilicak . Erken doguma sebep oluyomus .
kartanesi02 linaninnn-_annesi ilk bebeğimde yaşadım suyu fazlaydı böbrek genişlemeside vardı ama daha fazla büyüme yapmadı doğumdan sonra kendiliğinden düzeliyor dedi doktorum öylede oldu 2 yaşında şuan çok şükür bi.sorun yok şuan yine çok az bi miktar fazla suyum ama böbrek genişlemesi yok bu defa
Gul-4142 Bendede aynı sekerden suphelenıldı ama benım sekerım hep dusuk cıkıyor seker yuklemesı yaptırmadım ama sadece sekerlı seylerı azalttım bakalım azalmassa erken dogum denılıyor
linaninnn-_annesi Gul-4142 ben hiç şekerli şeyler tüketemiyorum yediğim an midem bulanıyor 🤦♀️ inşallah zamanında sağlıkla kucağımıza aliriz
linaninnn-_annesi Hicbir tedavi uygulamadi zaten yapacakları birsey yokmuş sadece takipte kalacakmisim oyle dendi