Happymami Hiç bir şey yiyemiyorum kaç gündür sadece elma yedim hiç bir şeyi midem almıyor mide bulantım için de tuzlu çubuk leblebi yedim ama yok evde yemek bile yapamıyorum doktor hiç aç kalmadan lazım demişti napacam ben kızlar ağlıyorum valla🥺😓
Fenogretmeni Happymami canım bende öyleydim doktorum bana prilam dr yazdı şimdi eskiye göre daha iyiyim gittiğinde bir sor istersen
Yasemiinny Happymami ben ilk gebeliğimde o haftalarda su bile içemiyordum hiçbirşey yiyemiyordum sizin gibi. Ama bebeğin gelişimi gayet iyiydi. O yönden kötü düşünmeyin diye söylüyorum. Birkaç haftaya geçer inşallah
Bukiiiiiiii Happymami bana prilam cok iyi geldi inanamazsin doktoruna söyle prilam mide bulantisi hapi yazio 1 hafta resmen o kadar kustum ki artik dayanamacagim haldeydim cok şükür 2 gündür kendime geldim yoksa maf olmuştum
Happymami 1631papatya- 7+3 olduk bugün 7.haftada başladı belirtiler 2-3 gün önce hastaneye gittim o zaman yoktu yeni başladı 🥺
1631papatya- Happymami anladım canım doktora gittiğinde ilaç verirse rahatlarsın canım inşallah kolay bir şekilde geçirirsin bu süreci 🙏🏻🙏🏻
Budiss_Moms Benimde ilk gebeliğin çok şükür hiç bulantı kusmam olmadı ama doktor ilk 12 13 hafta bebeğin yediklerinden değil senden besleniyor sonrasında daha çok yediğin şeylerden besleniyor demişti çok üzülme yani bir şey yiyemiyorum diye.
busekoraltan Happymami Canım kesinlikle prilam dr çok iyi geliyor. Gece 2 tane sabah 1 akşam 1 günde 4 adet içtim. Çoook faydası oluyor. Doktor yazmıştı banada. Yoksa ölüyordum ne leblebı ne kraker hiçbişi iyi gelmıyor emın ol .