Brvndkm söyleyeceklerim içini rahatlatır mı bilmiyorum ama yinede paylaşmak istiyorum. 12+1 günlük hamileyim ilk öğrendiğim zaman 2-3 hafta gibi bir şeydi ama lekelenmem vardı bu ara ara dursada bitmedi 11+5 de benim kırmızı şekilde kanamam oldu ve koca koca kan pıhtısı gibi parçalar düştü ben düştü diye düşünüp acile gittim korka korka ama bir sıkıntı gözükmedi eve döndük yine aynı şekilde oldu bir gecede 3 pet değiştim ertesi gün doktoruma gittim yatış verdi buradayım bişi olursa bakayım diye iki gün yatıştan sonra eve geçtik iğne+fitil kullanıyorum kaç gündür yine lekem yok. Sürekli kasık ağrısı ani saplanma, makatıma vuran vajinama vuran ağrılarım oluyor. Üstelik toksoplazma pozitif kısaca birçok olumsuzluk yaşadım. Ama doktorum ağrıyla gelen su ya da kan olmazsa bu ani gelen ağrılar gözükebilir telaşa kapılma dedi.çevresindeki kan azalmamasına rağmen korkmamaya çalışıyorum. Sen çok korkarsan bebeğin de huylanır buda onu güçsüz yapar çok dua et ve korkma. Bir şeyi çok istememek lazım dua ederek hayıra çevirsin diye sabretmek lazım. İçini ferah tut bir ablam 3 aylıkken kürtaj gerçekleşti bir ay içinde tekrar hamile kaldı şimdi 7 aylık kızı var çokta sağlıklı inşallah. Çok uzun yazdım ama umarım faydam dokunur bir nebze de olsa rabbim evladını sana bağışlasın sağlıkla hayata gelsin inşallah