Meltembekir 23mm evet kısa canım ama maşallah 29 haftayı tamamlamışsın ne kısa ölçülerle yatarak istirahat ile 1 ay 2 ay dayanan gebeler var stresten uzak dur allahın izniyle sağ salim kavuş bebeğine 🙏birde sana kendi başıma gelen birşeyi anlatayım mesela ben detaylı ultrasona girdiğimde herşey iyiydi bebeğimin herhangi bir sıkıntısı yoktu doktor bana yüzünüde görelim raporu yazalım yüzü görmeden muayneyi bitiremiyorum allah korusun yarık damak mı herhangibi bir eksik varmı yüzünde dedi ve oğlum kesinlikle tepki verip dönmedi stres oldum inanılmaz derecede birşeymi var diye kasıldım resmen ryğrüyüş için ara verdik geldiğimde bebek yüzünü döndü şükür sıkıntı yoktu ama ben stres oldum birkere sonra rapor tamamlanırken rahim boyu ölçüldü 1,98 mm ben şok halbuki her kontrolde ölçüm yapıyor doktorum ve 2 hafta önce 37 mm di takip ve serklaj önerildi kendi doktoruma sonucu görürdğm oda şok hemen rahim boyunu ölçmek için muayne oldum 41 mm demek o ki stres ve kasılma çok önemli özellikle istirahat herşeyden uzaklaş bebeğine yönel sağlıcakla al yavrunu bizde 27 haftalık olduk şükür rabbime bir sıkıntımız olmadı 🙏