Gamzeligamzenur Muaynemi olur olmaz yazacaktım ve yazıyorum kızlar.Dün muaynemi oldum anlatılanlardan dolayı çok tedirgindim aslında koltuğa oturunca daha da fena oldum doktorum olmayınca zorlamıyorum dedi eldivenini çıkarıyordu yapamayacaktı ki tamam dedim kasmicam muaynemi olucam söz veriyorum :) Kendimi yavaş yavaş bıraktım ve acı falan hissetmedim diğer elimle de doktorumun elini tutuyordum tabi ilk alttan muaynemi oldum anıtılkları gibi değilmiş artık kimseyi dinlemicem kimsenin hikayesini tavsiyem size kendinizi rahat bırakın kasmayı bırakınca acı flan kalmıyor benm gibi biri bile bunu diyorsa İnan’ın :) inşallah faydam olmuştur.
szeynp Gamzeligamzenur bende acı hissetmedim ister istemez kendini kasıyorsun ama kanamam da olmamıştı muayene sonrası
dryaras7 Gamzeligamzenur yaaa benim ilk gebeliğim dün doktoruma sordum bana çatı muayenesi yapacakmi mısınız ne zaman yapacaksınız diye doktorum hayıır sana çatı muayenesi yapmıycam ikinci gebelikte yapıyoruz dedi 🤗
Tugceince Gamzeligamzenur evet aslında korkulacak bşy değil . Gerçi bazı dengesiz doktorlar elini değil kolunu sokuyor resmen ama bazılarınıdaaa hissetmiyorsun bile çok narin doktorlarda var tabi 😁ayrıca 4-5 saniye sürüyor ☺️
Gamzeligamzenur Benim 38.haftam da yaptı kanamam olmadı ama olursa korkma dedi az bi lekelenme olabilirmiş
Gamzeligamzenur Yok hayır canım alet flan değil eline jel sürüp yapıyor parmağıyla ama öyle abarttılar ki İnan gece boyu uyudum uyandım gideceğim gün
Emreninannesi Gamzeligamzenur benim ilk muayene geçen pazartesi yapıldı ama elle değil. Boru gibi birşeye jel sürdü sonra plasenta rahim ağzını kapatıyormu diye baktı, hiç acı hissetmedim ve şükür bir sorun yok dedi