miroski_22 eyuphaneylul1422 ben devlete de gittim özele de ikii doktorumda vajinal ultrasonu pek tercih etmediğini söyledi aksi bir durum olmadığı müddetçe canım
eyuphaneylul1422 Melo07 bende özele gıtmeyı dusunuyodum muayane için fiyatlar artınca muayane ler devlette dogum da özelde olsun dedık ama bakalım memnun kalmazsam devlette mecbur özele gıderm🙄
Hilal2266 eyuphaneylul1422 adet tarihim 9 haftalık gösteriyordu karından baktı keseyi gördü sadece vajinadan bakıp kalp atışınıda gördük ama geç döllenme olduğu için ultrasonda 6+3 çıktı küçük olunca karından görünmüyor (araştırma hastanesine gittim)
eyuphaneylul1422 Hilal2266 özel dusundum ama ozelde de bakılıyormus doktordan doktora degısıyor demekkıı
Tgbpoyraz eyuphaneylul1422 ilk gebeliğimde bakılmadı ikinci gebeliğimde kese görünmedi diye alttan bakıldı
iremss eyuphaneylul1422 haftana bağlı çok küçük haftalıksan yüksek ihtimalyapılanilir haftan ileri olup karın ultrasonu ile görünürse hiç gerek kalmaz
eyuphaneylul1422 Mervepera aaa aynen ya doktora baglı o zmn ben hıc sevmiyorum vajına dan muayane yı kasılıyorum cok farklı ya 😒
Mervepera eyuphaneylul1422 28 haftaligim daha hiç bakmadilar cok şükür nasıl bise hiç fikrim yok umarım sizede bakmazlar 🙊🙈
eyuphaneylul1422 Mervepera benım oglanda baktılar hıc ıyı bırsey degıl Kasım kasım kasılıyorum ya o yuzden bunda ıstemıyom
ada58 eyuphaneylul1422 siz istemedikçe hiç bir doktor bunu size dayatamaz, kabul etmeyebilirsiniz, ısrarla bebeğe zararlı olduğu kabul edilmiyor ama ben riskli bir durum oluşmadıkça alttan müdahaleye karşıyım
eyuphaneylul1422 Hilal2266 hayır utanma yok sadece normal dogum yaptım ben oglumda cok zor gectı o yuzden vajına muaysnesınden korkuyorum gıbı bırsey