Mimik sedakalin 1 numara bez, onlar 2.ila 5 kilo arasi oluyor… Cok alma 1 numara, sanirim benimkiler elimde patlicak😅 Yaklasik olarak 3.500 de dogabikir bebegin 3.700 de… 2 numaraya cabuk gecis yaparsin öyleyse… 🤗 Dun biz de onun hesabini yapiyorduk…
sedakalin SerraveAnnesii hepoyleolurzaten 0 numara aldım 1 numara da aldım da ikisi baya baya ayni gibi durdu acaba sorun olur mu ki
hepoyleolurzaten sedakalin Yoo hayır bi sorun olmaz zaten ilk alınan bezler illa ki artıyor çabuk büyüyorlar çünkü 🤗
sedakalin Deletedmom_30 24 hafta oldum 350 grm olmus kizim acaba 0 numara olur mu ki doguma kadar kilo cok almaz sanırım
Deletedmom623737 sedakalin Doguma kadar kilo almayacağını nerden biliyorsun canım onu anlamadım 24 hafta daha alır kilo
sedakalin Deletedmom623737 evet alacam da ama fazla kilo almazsın dedi dokter boyun kısa oldugu icin cocugun kilolu olmasını bekleme dedi
Deletedmom623737 sedakalin Allah Allah senin boyunla bebeğin kilosunu nasıl bağdaştırdı acaba ilk defa böyle bir şey diyorum sen yine bebeğe kilo aldıracak besinleri bol bol tüket
Deletedmom_30 sedakalin doktorun kafası mı güzel 😬hayatımda daha saçma bir şey duymadım😁bnnde boyum kısa oğlum 3800 doğdu