Nidakorkmaz Hamileyken bogaz agrısına nasıl şeyler yaptınız kızlar bogaz agrısından duramıyorum ıhlamurda yasak ne yapsın bu hamileler acil yardım
Orsem Nidakorkmaz pekmez ve tereyağı da iyi geliyor içine pul biber koyan da var gebelikte acı yemiyorsanız koymayın . Cezvede pekmez ve tereyağını ısıt sıcak olsun öyle bir iki kaşık ye bana iyi gelmişti boğazımda ki kuruluk gıcık hissini de almıştı
Esrasena Nidakorkmaz ıhlamur içeblirsiniz adaçayı içmeyin.Bal zencefil limon karabiber karıştırıp yiyeblirsnz
Hiranurr00 Nidakorkmaz bende cok cektim ben bi tatli kasigi zeytinyagi ilitip ictim arada yumusatiyo gecti sonra
iki_melek_annesi Nidakorkmaz Ben de gün de 2 fincan ıhlamur içiyordum 29 haftalık hamileyim Bi sorun olmadı
dygacng Ben doktora sormadım ama balın içine limon karabiber taze zencefil koyup sabah ve yatmadan önce bi çay kasıgı yiyorum yumusatıyo bogazımı içimi
iki_melek_annesi Nidakorkmaz Doktorlarda değişik hepsi kadın doğum uzmanı hiçbiri birbirinin dediğindi tutmuyor sen kendi doktorunu dinle 😊
Sevgiliiiii Nidakorkmaz eczaneye gidiyorsun hemen pastil aliyorsun canim bogaza birebir ve hamilelikte yan etkisi yok
Sevgiliiiii Nidakorkmaz benim bogazim enfeksiyon kapmıştı cok kotu agridan duramiyordum doktorum pastili onerdi ve gercekten cok rahatlamistim doktorunuza bi sorun isterseniz yinede
Sevgiliiiii Nidakorkmaz benim bogazim enfeksiyon kapmıştı cok kotu agridan duramiyordum doktorum pastili onerdi ve gercekten cok rahatlamistim doktorunuza bi sorun isterseniz yinede
Gulsumelif Nidakorkmaz doktoruna sorup ımumax boğaz spreyi almanı aşırı tavsiye ediyorum. Bide 1 ymk kasigikaşığı tereyağ erit 2 ymk kaşığı pekmez koy ılıyınca 2 kaşık ye gece uyumadan da sıcak su karabiber bal limon iç gerçekten iyi geliyor birde boğaz pastili aldım kullandım içeriği bitkisel bal limon propolis başka birşey bulundurmuyor
Tugbanur_44 Nidakorkmaz bendede aynı durum söz konusuydu ben bir çay bardağı sıcak suya biraz tuz biraz karbonat koydum günde bir kaç kere gargara. yaptım ve gece yatmadan önce yaptım etkisini gördüm çok şükür geçti umarım sizinde geçer
Visneliyum Bence test yaptırın 3 gündür bende öyleydim doktorum test yapmamı önerdi yaptım ve pozitif çıktım aklımın ucundan geçmezdi covit olacağım hiç belirti yok sadece boğaz ağrısı Allah yardımcımız olsun sağlıkla kavuşalım inşallah