eliferdem sanki zaman hiç geçmeyecek ve benim hikayem hiç olmayacak gibiydi.O gün çok şükür bana da nasip oldu.30. haftamdan sonra sürekli olarak gebelik zehirlenmesinden şüphelenildi.36+5 de doktorum gebelik zehirlenmesi geçirdiğimi ve çok geç kalmadan doğumu başlatmamız gerektiğini söyledi.37+3 de kontrole gittim ve yatışım yapıldı.İnanamıyordum.Herşey çok hızlı gelişiyordu.İlk önce suni sancı verilerek normal doğumu denedik ama suni sancı hiç bir işe yaramadı.Hiç birşey hissetmiyordum. Güle oynaya 4saat suni sancı aldım.Sonunda bebeğin kalp atışları yavaşlayınca hemen sezeyana alındım.Ameliyathaneye girdim spinalin yapılması ve bebeğmin doğması 5 dakika sürdü.Gözelerime inanamıyordum.Mucizemize kavuşmuştuk biz de.O kadar mükemmel ve inanması güç bir duygu ki Rabbim dileyen herkese yaşatsın.Şu an yanımda ve uyuyor.Bakıp bakıp şükrediyorum. Sezeryana gelince sonrası zor biraz , ağrılı, sancılı ama kucağınızdaki mucizeye bakınca herşey geçiyor.Biraz uzun oldu kusura bakmayın.Herkes sağlıkla bebeğiini kucağına alsın inş..