ygmurrrr Merhabalar 5 haftalık gebeyim çok kanamam vardı acile gittim düşük olucak dedi parçalı et geldi düşük mü olmuştur kesin
LawyerEce ygmurrrr Düşük olacak dedilerse öyledir canım buradan karar veremeyiz. Ama illaha öyle olunca düşmüyor diye biliyorum eltim hamileyken et parçası gibi kanlı bir şey düşmüştü bende onlardaydım ama çocuk düşmedi sağlıklı hatta doğurdu bile.
ygmurrrr Sormayın birde insan zorlukla sahip olunca tüp bebek yapmıştım ilki tutmamıştı buda böyle oldu :( rabbim bilir ne diyelim
Gizemgizem25 ygmurrrr ya 5 haftalık bebek parçalarla düşmez doktorunla konus canım içine korkuyu sokma ben seni anlıyorum bende tüp bebekle gebeyim suan ama kendi doktorun ne diyosa onu yap burayada cok bakma biz doktor değilz
Elifdemireel ygmurrrr Valla bir arkadaş 4 hastalıkken düşük olmaz yazmış o kadar saçma ki. Ben kendim yaşadım bunu kimyasal gebelik diye geçiyo malesef bende de öyleydi ağrım ve kamam vardı regl oluyorsunuz zaten bebek de tutunmuyo üzgünüm
funnymummy ygmurrrr geçmiş olsun canım düşük bile olsa doktoruna git kesinlikle içinde parça kalmasın