esn46kyy Eşim babasının ismini koymak istiyor. Adı “cuma” Bende yanına bir isim ekleyeyim de bari çocuğum ilerde istediği ismi kullansın diye düşünüyorum 😊
Bendiyebiri esn46kyy bence de hiç uymamış cuma isim olarak da hoş gelmiyor kulağa 🙁 eşin de çocuğuna bu zulümü yapmasın bence bir ömür taşıyorlar bu ismi sonuçta o kadar düşünüyoruz çocuk ilerde üzülmesin sevsin adını anlamı güzel olsun diye. Bence eşine tatlı bir dille anlat.
HGulsah esn46kyy valla canım bence üzülsün eşin yani 3 gün üzülür sonra alışır yani çocuğun şirkette ceo olduğunu düşün sayın cuma bey 😂 ve genelde ilk isimler kullanılıyor
esn46kyy Gzmmmmmm11 😂😂 kesinlikle katılıyorum ama ilk çocuğumuz eşimi de kıramıyorum çok arada kaldım 😁
Ikicocukluana esn46kyy benim eltimde koydu bu ismi oğluna yanına ek koymadılar ama tek cuma oldu senin düşündüğün isim de güzel canım en iyisini yapıyorsun ne eşinin gönlü kalmış olur ne senin 😇
Ikicocukluana esn46kyy olmazsın canım yani neden olasın ki bende kayınbabamın adını koydum oğluma kimse beğenmedi ama biz isteyerek koyduk eşimle ortak kararımız eşim de çok mutlu oldu bende çok severim babamı beğenmeyen çocuğuna koymasın hıhh🤭😅😅😎
esn46kyy Bendiyebiri anlatıyorum zaten ama ona çok normal geliyo bu isim 😊 sonuçta babasının ismi O yüzden normal karsiliyo çocuğun isminin cuma olmasını 😊
110710 Cuma hayırlı bi gündür severim ama isim olarak eşinizi kırmamak adına çocugunuzu düşünün eşinizin değil çocugunuzun adını koyuyosunuz memnun olsanız Eren’i düşünmezdiniz sadece fikrimi söyledim hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun🤗
Ayyysss esn46kyy eşinizle konuşun Sırf babası diye kendi çocuğuna böyle bişey yapmasın. İlerde sıkıntı yaşar çocuk yazık değil mi