msschemist iki_melek_annesi öyle bir şansınız varsa daha iyi olur tabi ki ailenizde destek olmuş olur size.
Tosuncukannesi msschemist bende Hameln Sana Klinikum da doğum yaptım evet çok ilgililer. Hastanede hem onkoloji bölümü hemde doğum bölümü harika ilgileniyor gerisini bilemiyorum 😂
Nisa1710 msschemist ay bende fransada doğum yapacağım içimde korku var burad hep doğal olsun istiyorlar
Anisalenamom msschemist Sağlıkla büyütün gözünüz Aydın 🌺 Bende almanyadayım kızımı hastaneye gitmeyle 3 saatte doğurdum lachgas aldım sadece İkizlerim muhtemelen sezeryan olur diye düşünüyorum hayırlısı 🤷♀️ Bende normal doğum istiyorum
msschemist Anisalenamom lachgas gercekten etkili oluyor mu? Düşündüm bir an bende mi alsam diye ama sonra PDA daha iyi olur dedim keşke demeseydim :/
Anisalenamom msschemist AA süper biraz şey düşün kafan güzel oluyor ama çok etkili sancı gelince çektim geçti bıraktım uyuştum her defasında bu şekilde süper bence 🥰
msschemist Anisalenamom off keşke onu alsaydım 🤦🏼♀️ Gereksiz yere PDA ile acı cektim hareketimde kısıtlandı 🥺