Busra3846 Hanımlar 18 aylık bir Oglum var ve 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim Oglum emiyor ve emmeye cok düşkün memeden kesmelimiyim yoksa emzirmeye devammi etmeliyim
LawyerEce Busra3846 Bu soruyu bende merak ediyorum 2 yaşında ki bebem gündüzleri emmeyi reddediyor uyurken emiyoruz bunu bıraktıramadım. 8 aylık bebem doğal olarak emiyor. Birde 11+3 bebem var nolacak bakalım.
Ahmetinannesi25 Busra3846 eğer bebek sustun tadını bebegenmeyip bırakırsa kendisi bırakır yoksa emzirmesin bir sakıncası yok ben sormustum ebeye bazı hamileliklerde sütün tadı değişebiliyormuş
Acee Busra3846 canim bende 2.kizima hamile iken diger kizim emmeyi hic birakmadi denedim bi kac kez ama yok biraktirzmadim bebeğime dogum yaptigim geceye kadar emzirdim hicde bisi olmadi şükür 🤗😘
Asaf23 Busra3846 16 haftalık hamileyim.17 aylık kızımı emzirmeye devam ediyorum.Bebek için bi sıkıntı olmaz da bizim dikkat etmemiz gerekiyor vitaminlerinizi alın beslenmenize dikkat edin bisıkıntı olmaz inşallah
Peray Busra3846 bende öyleydim doktorum hamileliğin 5. Ayına kadar emzirebilirsin dedi 4. Ayda yavaş yavaş bıraktırdım