Makbuss Hayrli gunler hanimlr ben 5 aylik hamile 3.kizim gelecek Allah izim verirse buyuk kizim gozluk kullaniyor ikinci kizim ise 3 ay takmak zorunda sonra gelisime gore takmiyacak insallah ben bazen uzuldukce kaynnam basta olmk uzere beslenmene dikkt etmiosun boyle oluyor dedi dun kaynim ikiside niye gozluk takiyor diye alaya aldi cok uzuldum sizce varmi gebeyken gozlerin gelisimini etkileyen yiyecekler sevgiler
Patito__ Makbuss havuc goze cok iyidir ama bebege gecis yaparmi bilemicm. Senin beslenmenle asla alakali degil genetik olablr veya birayden kaynaklaniordur ama gecicidir gozde cok ilerideyiz hic takma kafna
sudamlasi Makbuss üstteki yoruma katılıyorum canım havuç göze iyi gelir ama anne karnındaki bebeğin gözüne iyi gelceğini sanmam havuç amniyon kesesine iyi gelir diye biliyorum.gözlük kullanan başka birileri var mı ailede
Gulkar Makbuss havuç normalde iyi gelir ama hamilelikte fazla A vitamini almak sorun teşkil eder annede babada gözde problem var mi
Makbuss Patito__ bilmiyorum iste sagdan soldan laflar haliyle uzuyor anneyi ailede takan var biz takmasakda cok sukur Rabbime baska bi problenleri yok ama iste insan oglu tesekkr cnm yorumn icin 😊
Patito__ Makbuss sen millete bakma onlr konuscak hep birsey bulur hepsi ayni olacakta degil sen icini ferah tut baslarda gozluk olsada kucuk yasta hemen toparlar onlar Rabbim hepsini size bagislasin insallah
Makbuss bebisimbenmmm tam tersi bizdede hic sorun yok benim babam ve kucuk kaynim takiyor oyle iste insanda takiypr bu durumu
bebisimbenmmm Makbuss canim gözlüm takmakta bisey yok niye takıyorsun kafaya biz aule boyu gozlukluyuz benim kendi ailem yani şimdi eşimde öyle kaldi ki göz rahatsızlığı herkes te olacak bisey
Mavi20 Makbuss göz hastalıkları genetiktiR. Bizim ailede kimsede yok ama dedemle kuzenlerim gözlüklü bende gözlüklüyüm ve göz hastalığım bile var. Siz boşverin kulaklarınızı tıkayın. Beslenmeyle olacak iş değil ah olsa keşke.
Makbuss Mavi20 nebiliym canm ya herseyi kendimizden biliyoruz boyle laflar duyunca ailede var ama iste insanlr onu gormuo anneyi sucluyor sanki biz evladimizn kilina zarar gelsin isteriz Allah sizede sifa versn saol yorumun icin
Mavi20 Makbuss amin cümlemize kimseye dermansız dert vermesin. Kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş o kadar basit olsa hepimiz bakardık çaresine. Hiç hiç umursama çok şükür ki görüyor gözleri bırak gözlüklü olsunlar ne acılar var daha hayatta. he de geç. 😉
Makbuss bebisimbenmmm ben aslinda cok takmiyorum ama ailede boyle laflar duyunca tabi uzuluyorum yoksa ne cocuklr var hastalikla ugrasan Rabbime bin sukur ama iste su millet insanin canini baya sıkıyor oyle yani
Makbuss Mavi20 ah canm herkes boyle dusunse ama patavatsiz insan cok Allah razi olsn Rabbim her kese sifa versn buna binlerce sukur teskr yorumn icin sevgiler