Denzk Dyg3434 benim doğru çıktı bir kız vardı kese sekline ve takvime göre bakıyordu kız dedi kızmış şükür 🙏
Azra_Mom Dyg3434 benim kız gösteriyordu kız çıkmıştı ama sanırım herkesin tutmuyor çokta güvenmeyin 😅
Htc_31 Benim kız dedi ve kız oldu 2 yaşında şuan bu ay bebek düşünüyoruz takvim erkek diyor Şubat 2 bekliyoruz bakalım
Kaderrhamza Dyg3434 benim ilk erkek çıkmıştı oğlum oldu şimdi 7 haftalık hamileyim baktım kız çıkıyor inşallah buda doğru çıkar 😍😁
Dyg3434 Kaderrhamza yaşınızı nasıl hesapladınız, direkt kendi yaşınız olarak mı yoksa +1 eklyerek mi? Sanırım çin takviminde +1 ekleniyormuş yaşa
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Denzk gogleden hizliresimyukle yazıyorsun canım fotoğraf yükle diyor yükleme bittikten sonra kopyalayıp burada ki URLyle atıyorsun canim kese sekli yuvarlak miydi fasulye mi
Dyg3434 Leylasiva21 tüh yaa 😬 benim de kız diyor yarın belli olacak bakalım doğru cıkarsa yazacagım buradan😬
Leylasiva21 Dyg3434 hayırlısı olsun inşallah Allah gönlüne göre versin inşallah ben kız istiyordum çok şükür ki kızım olacak 🥰