Reyhandemirbasaran mirage333 https://ty.gl/cjg915rmfi bu canim. Turuncumsu bir yağ. Ben bir tane aldim. Ikinci gebeligim ve hala yarı olmadi cok bereketli.
mirage333 Reyhandemirbasaran çok tesekkur ederim. Gunde 1 kezmi kullaniyorsunuz? Bide vucudun çok yagliymis hissi veriyormu? Lierac jel e basladim onla birlikte kullanilinca sorun olmaz heralde dimi.
Lulikli Eslem_1 ilk yorumumda da yazmıştım 3. Aydan itibaren bio oil kullanıyorum. 6. Aydan sonra vazeline başladım 😊 Şuan 7.5 aylık hamileyim (32+5) şuan için herhangi bi çatlak belirtisi yok ama bildiğim kadarıyla doğumdan sonra belli oluyor çatlaklar. İnşallah oluşmamıştır 🤲🏻 Benim cildim çok kuru vazelin beni anca nemlendiriyor 😊
Eslem_1 Lulikli evet vazelini ben de alacağım ne sıklıkla sürdünüz sabah akşam mı göbek basen kalça göğüs Her yere sanırım ben daha hiç başlamadım nerelere sürüleceğini de pek bilmiyorum 🌸 teşekkürler
Nessozz Eslem_1 evet şuan ikisini de kullanıyorum valla zaten çatlamaya meyilli bir vücut yapım var o yüzden bol bol nemlendiryorum.
Denizvegokyuzu Yenibiranneee Katılıyorum Herseyi denedim çok tavsiye edildiği için biooil bile aldım ama faydası yok. Çatlak patlak olduk bile sağlık olsun 🤷🏻♀️😅😅
Lulikli Eslem_1 rica ederim ne demek 😊 Ben 6. Aydan sonra sadece göbeğime sürmeye başladım kenarları dahil. 7. Aydan itibaren de göğüs kenarlarıma sürmeye başladım çatlamaması için. Göğüs ucuma lansinoh sürüyorum bu arada ama muhtemelen vazelin de olur sürülmek istenirse. Günde 1 kere sürüyorum bazı günler kaşıntım olursa akşamları da 1 kere sürüyorum göbek bölgeme özellikle ve yanlarına 😊
Anne12 gamzeli27 bende ilk hamileligimde bebe yağı kullanmıştım. Göbeğinde hiç çatlağım olmadı. Ama ben göğüslerinde catlayabilecegini bilmiyordum göğüslerim çatladı. Bu sefer göğüs kalça göbek her yerime sürmeye çalışıyorum 😅
gamzeli27 Anne12 Aynı şeyi bir arkadaşımda yaşadı aman her yerine sür sen dedi😂 Pahalı kremlere hiç gerek yok gerçekten
fztfatmazel çatlağı falan geçtim, kuru bi vüvuda sahibim zaten, dermatidim var:( bundan ötürü aşırı bir kaşıntı var, zeytin yağı ve hindistan ceviz yağı kullanıyorum , bi nebze hindistan ceviz yağı iyi🤷🏻♀️, bio oil aldım onu da deneyecem🤦🏻♀️
Lulikli fztfatmazel bence vazelin de denemelisiniz. Benim de cildim çok kuru bi tık yapışkan his bıraksa da uzun süreli nemlendirme sağlıyor bende 😊
fztfatmazel Lulikli kesinlikle deneyeceğim:) çok teşekkür ederim, ya meme uçlarım bile kaşınıyor o kadar rahatsız ediyor ki, dediğim gibi zaten çok kuru bi cildim var, üstüne gebelik hali eklenince daha bi kötü oldu, 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
fztfatmazel Lulikli vazelin için ne kadar teşekkür etsem az size:) vücudum rahatladı baya, her gece dua ediyorum size:) aşırı kuru cildime şuan o kadar iyi geldi ki, ne kaşınma kaldı ne de rahatsızlık hissi🙏🏻🙏🏻 teşekkür etmek istedim size😍
Reyhandemirbasaran mirage333 ben tek basina gunde bir kullandim. Arada unuttugum da oluyodu ama çatlagim hic olmadi. Yağlı bir his bırakmadi bende cildim emdi. Hemen kiyafetimi giyiyodum ve hic leke olmadi kiyafetlerim.
Reyhandemirbasaran mirage333 ilk hamilelikte gunde bir kullandim. Simdi 9 haftaligim yine 1 kullanicam. Verdigim linkteki yorumlara da bakin isterseniz belki farkli kullanan vardir.
Sedaylmz2335 Ruya_asmin21 kırmızı kırmızı yarıklar oluşuyor acayip kötü bir görüntü 7. Ayımdan sonra oluşmaya başladı iç karnım dar olduğu için çok dik ve gergin bir göbeğim oluştu şuan 9. Aya girdim
Ruya_asmin21 Sedaylmz2335 anladım teşekkür ederim 🙏🏻 Benimde damarlarım belli oldu normal sanırım dimi
Lulikli fztfatmazel kuruluk çok kötü bi şey çok iyi anlıyorum sizi. Biran önce alıp başlayın ohh rahat edin 😊 Şimdiden şifa olsun 💐
Handannn35 Eslem_1 benm bu iknci gebelik ilkinde bacaklara popoma sürmedim düşün bacak içleri dize kadr popo ve kalça yanları çatladı sadece göbek çatlamdı çnkü ben göbel çevresne sürdm sadece şmdi sürülmedm yer bırakmıyom göğsüne dahi sür