Elayvzz Kızlar daha yeni oksapar iğneye başladım bende ilk iğneyi ebeye vurdurdum öğreneyim diye dün de kendim vurdum benim vurdugum yer morardı ebenin vurdugu morarmadı acaba bir yerde hata mı yaptım kullananlar yorum yapabilir mi
sansli_anne Elayvzz yok canım o alışana kadar çok normal benim de aynı oluyordu şimdi alışınca bişey olmadı ama azda olsa morarması çok normal istersen göbekten de vurabilirsin geçmiş olsun canım 😊
Deletedmom_33 Elayvzz Yok morarma oluyor bende de her ignede oluyordu neredeyse. Hirudoid Forte jel almıştık eczaneden 3-4 günden sonra onu sürüyordum. Normalde burun ameliyatı sonrası morarmalar çabuk geçsin diye veriliyormus eczacı öyle demiş. Yine doktorunuza sorup kullanabilirsiniz azaltıyor morarmalari
iki_tospik_annesii Elayvzz Morarma durumu normal bi durum canm benimde aynı şekilde oluyordu zamanla vicudun alışır ve morarmaz Benim ilk oglumda karnım hiç birşeykide gözükmüyordu morluklardan üstelik bide kan geliyordu sonradan sonradan alıştı vicudum İkinci oglumda da kullandım onda hiç morartı ve kanama olmadı
Zuzu04 Eğer kasa denk gelirse morarıyor diye biliyorum ama endişe etmeyin morarması çok problem değil
mirage333 Elayvzz ignenin ucundaki havayı almayı unutmayın. Ama genelde morarıyor :) benim göbek kol tamamen mos mor
Ktprk Elayvzz hemşireye sordum bende dün yaparken nasıl yapıyorsunuz bizimkiler morardi dedim ignenin öndeki havayi alıyorduk biz almiycaksiniz dedi dirsekten 4 parmak omuzdan 4 parmak ölçüp arada kalan yumuşak kısma batıracaksın daha sonra igneyi yapip 10 saniye sayıp çekiceksin dedi.
Seymaa30 Elayvzz damara denk getirmişindir canım kullandıkça alışırsın ben göbeğime vuruyordum bazen damara denk geliyodu baya bi morarıyordu ama zamanla geçiyor birde yumuşak yer olduğuna ister istemez morarma oluyor