Melisakplnn Kızlar 5+4 betam 1000 çıktı yani öncede 2 katına artıyordu şimdş durmuş sizin kaçtı bu haftalarda
berjerdekikaolikalev Melisakplnn Bazı kuru larda değer 1000i geçtiyse 1000 diye yazıyolar öyle olmuş olabilir mi? Bende 1000i geçince değer görememiştim sağlık ocağında vermiştim
sevval55_ Melisakplnn 5+2 de kontrolüm vardı yeni 4050 çıktı değerim keseyi gördük siz keseyi vs gördünüz mü acaba bana biraz değer düşük gibi geldi ama geç döllenmede olabilir
Melisakplnn Nesliihang yarın kontrole gidiyorum artmış ama iki katı değil 5 hafta değerininde ama az bişey artmış önceden düzenliydi hep 2 katı artıyordu
Melisakplnn berjerdekikaolikalev sağlık ocağında verdim ben bi korku oluştu içimde 1000 girilmiş şimdi özele gidip telrara verecem
sevval55_ royalqueen benim de şimdi o kadar olmuştur 2 gün geçti ne güzel bende görürüm inşallah diğer kontrolde 😍😍
Xsxs gamzenurbozdere bana da cok yuksek gelmisti dis gebelik mi acaba diye korktum doktor haftana gore normal cok yuksek degil dedi😃 kisiye gore degisiyomus sanirim
sumelegi Melisakplnn direk 1000 diye çıkar mı acaba. Hiç küsürü yok ben biraz şüphelendim. İşiniz rahat etmesi için özelde yaptırın 1 saate çıkar
sumelegi Melisakplnn 14-21 arasında 7 gün var 14.ünde 255 ise 21’inde 1500-2500 arası olması lazım arada 7 gün var çünkü