Suigeneris Kızlar günde ne kadar su içiyorsunuz? 15+5 deyim günde 5 litreyi buluyor içtiğim su. İçmediğim zaman acayip baş ağrım oluyor. Resmen tuvalette yaşamaya başladım, sıkıldım. Sizde de öyle mi?
deletedmom87894 Suigeneris kız 5 lt ne😂1 lt içsem öpüm başıma koyuyorum doktorda suyu çok iyi bebişin diyor bence 5 lt fazla😂
Klcaysgl Maşallah kiz herkese deme nazar değer burda bazi hamileler bende içindeyim tabi içemiyoruz miğdemi bulandiriyo 😅
Suigeneris Klcaysgl nane elma falan atmayı dene kuzu içine. Su önemli ya bebek içinde önemliymiş de ben içerde havuz kurdum gibi bişi oldu 😂
Didemkrgi Kbrra kaç haftalık mümkünse artırmaya çalış canım mide bulantısı problemin olsa da olmasada
Suigeneris deletedmom87894 yaa içmesinden sıkıntım yok normalde de ben çok içerdim ama tuvalete gitmiyordum şimdi yarım saatte bir tuvalettetm, geceleri kalkıp kalkıp su içiyorum resmen içimde cehennem ateşi var gibi 🤯
Klcaysgl deletedmom87894 değer değer sonra tiksinirsin birden alla alla ne oldum ben bir anda içemiyom dersin 😅
Suigeneris Klcaysgl inşallah iyi gelir kuzu. Aslında en iyisi kendine bi şişe alıp sürekli yanında taşımak ben dışarı çıksam bile ltlik şişem var doldurup yanıma alıyorum. Gittiğim evler de bile suları sömürüyorum resmen 😂
Esra_G Ben sıfır su başından beri 9+6 dayım bugün :( inşallah bebişe zarar vermiyorumdur :( 2 gün sonra kontrol var şimdiye kadar bebek de görmedik 1 kere kalp atışı duyduk. Sağlığına bir şey olur mu susuz?
Suigeneris Esra_G kuzu doktor değilim yanlış yönlerdirmek istemem en iyisini doktorun bilir tabii ama amniyon sıvı için su önemli. Bol su içmek ona yarıyor bildiğim kadarıyla
Kbrra Didemkrgi 21 haftalik ama bulantidan değil de hiç su içme aliskanligim yok bi türlü duzeltemedim canım hiç çekmiyo😔