momzilla Kızlar eminim çoğunuz da benimle aynı durumdadır. Sabaha kadar sağa sola dönmekten uyuyamıyorum bebeğim karnımda çorba oldu diye düşünüyorum artık. Çok fazla dönmek bebişimize zarar veriyo mudur acaba, çünkü hiç sabit yatamıyorum sabaha kadar dönüyorum.
SayeMom momzilla sağa sola dönerken detaylı usg yaptırdıgım doktorum oturma pozisyonuna gelip öle dönmem gerektigibi söyledi normaldede böyleymis bi anda sağ sol hemen dönünce kordon dolanırmıs ama yapamıyorum ki sağa atıyorum kendimi uyanınca bidaha sola atuyorum 🥺🤷🏼♀️
Fadmet momzilla yani ben de çok fazla dönüyorum, mümkün değil ki gece boyu tek bir tarafa yatmak. Dönerken elimden geldiğince yavaş dönmeye çalışıyorum sadece
Zadekuzu momzilla bende cok dönüyorum sabah kalkiyorum benim tarafta carsaf bozulmus savaş çıkmış sanki eşimin tarafi dumduz kalmis😊
Minigin_annesi0 Bende öyle sabit solda yatamıyorum bazen kendimi yüz üstü uyurken bile buluyorum bi bakıyorum karnımın acısına uyanıyorum henüz 25+4 ama çok zorluyo. Sırt üstü uykuya daha kolay dalıyorum.
Klcaysgl Ya bende öyleyim dön o yana dön bu yana eşim çok kiziyo bebeğe zarar veriyosundur diye ya hamile değilken pat uyuyan ben hamile kaldim uyku denilen bişey yok inş bebişlere bişey olmuyodur yoksa kahrolurum 🥺
Ceren1calhan Klcaysgl inan bebek öyle güzel korunuyor ki o tabaka öyle kalın ki bişey olmaz çok sürekli dönmedikçe Rabbim korur onu merak etme
adsmom Klcaysgl yaaaa hiçbir şey olmaz insanlar hamileliğinde sigara içiyor deli gibi kola vs içiyor. Sağa sola dönüyorsunuz diye de kızmasın yani 🥲 Ben de tüm gece dönüyorum çünkü uyumak mümkün değil, napalım 🤷♀️🤷♀️🙏
deletedmom87894 momzilla uykum gelene kadar sırtüstü yatıyorum daha sonra uykum gelince sol sabaha kadar öyle yatmış oluyorum😂dönerkende eşime diyorum arkadan destek ver diye
Civcivinannesiii momzilla off dun benm doktorum sadece sola yat dedi Bugun denedim ama sol tarafımda felaket agri bacagim kopacakti sanki mecbur sağa dönup yattim 🥺🥺 tek bi yönde yatmak cok zooooor
Acemianne__ momzilla yaknız değilsin 😔 bende haldur huldur dönüyorum öyle bunaldım ki yavaaas yavas dönemem her gece şuan iyi bebegim
Kelebekk-0307 momzilla bir zararı olduğunu düşünmüyorum anı ve sert olmadıkça bende çok dönüyorum geceleri ama dün doktorum bebeğimin gayet iyi olduğunu söyledi ben kordon dolanmasindan korkuyordum gayet normal hiç dolanma filanda olmamış dedi zaten sadece sola uyunmuyor çürüyor resmen bende bir sag bir sol uyuyorum hatta bazen geceleri sırt üstü uyanıyorum insan farkında olmuyor.
Klcaysgl adsmom arada kaçiyo içeriye yatmaya arada daliyo duymuyo döndüğümü 🤭 inş dönerkende dediğinz gibi bişey olmuyodur