Eylulannesi80 Reisezg bende de öyleydi 28 30 haftalar arası magnezyumu çok fazla içmedim 2 3 tablet ancak. Kendiliğinden geçti
Ferda_33 Reisezg canım senin yine büyük maşallah ben 17+4 haftalığım bacak uyuşması bi aydır var kalçada bi haftadır özellikle uzanınca geri kalkarken bildiğin kitleniyorum manezyum kullanıyorum + her gün bir tane sade soda yine de nafile
Ferda_33 Reisezg onu da tüketiyorum ama sanırım doğuma kadar devam sağlıkla gelsinler de bunu da çekeriz ne yapalım
Elayfers Reisezg merhaba eski bir post ama aynı durumdayım 38. Haftamda belim tutulmuş gibi kaldım, sizin doğumdan sonra geçti mi çok kötüyüm evde bile bi odadan bi odaya gitmek işkence oldu geçmeyecek gibi geliyor çok korkuyorum :(
Senanurhakan Elayfers Bende aynıyım 35.haftada benim sol tarafda kalçamdan aşağı vuruyor ve kalçamda uyuşma var doktor ne yaparsan yap geçmez doğumdan somra geçer dedi yürüyemicek duruma geliyorum ve uzanırken de ağrıyor duş felan iyi geliyor biraz
Elayfers Senanurhakan benim de sol tarafta bir anda oldu ters bi harekette yapmadım ama resmen sol bacağımın üzerine basamıyorum bastığım anda sol kalçama bişeyler batıyo sanki kırılmış gibi tutunmasan düşerim resmen topallıyorum 😔