Hakanleyla Ankarada özelde muayene olup devlette doguran anneler varmı. Lütfen bilgi verin cok zor durumda kaldım. Hastane önerin. Cok yakın dogumum ve ortada kaldım....
Ladess Hakanleyla tatlım neden böyle bir halde kaldın?sakin ol mutlaka bir hastane bulunur,29mayısta yapabilirsn dikmende,doğum şeklin bellimi?
Hakanleyla Ladess 13gün var doguma Dr tatile gitti. Bende sinirden devlette dogum yapıcam artık dedim öyle Bi karar aldım. Normal dogum insallah..
Ladess Hakanleyla allah allah bu ne hadsizlik çok tuhaf?bile bile gidilirmi tatile çok garipler cidden 29mayısta norml yapmıyorlar sanırım,dur bakalım belki bir akıl veren çıkar
Hakanleyla Ladess cok saol canım verdiğin bilgi için. İnsallah baska bi yer olur. Tahir Burak istemiyorum. Cünkü yorumlar pek iyi degil
Hakanleyla Ladess hayırlısı valla iyice stres oldum bayrama gelecek gibi sancılar var. Ben ne yapim kime gideyim sasırdım. İnsan parayla rezil oluyomuş onu anladım
Hakanleyla Ladess öyle bir hırslandım ki hem Dr bey tatile gitmiş hemde dogumlara zam gelmiş. Ve Diger Dr da yok.. Bende gıcık olduğum için dogum İcin ayırdığım bütçeyi simdi çıkıp yicem 😑😑😑ve devlette dogum yapıcam. Nasıl sence. ☺️