idrar yolu enfeksiyonum var hamile olmadan önce cipro kullanmıştım çok iyi geldi 12 hafta hamileyim şimdi kullanabilir miyim yada sizinde hamile olduğunuzda enfeksiyon icin kullandığınız ilaç var mi ?
idrar yolu enfeksiyonum var acil kızlar😭
kbraMutlu Gebe değilim gebelik planlarken de enfeksiyonum vardı ama ben önemsemedim spemrleri öldürüyor Muş doktorum öyle söyledi gebede kalamadım zaten banada Cipro vermişti ama yan etti yaptı bana şuan başka bir antibiyotik kullanıyorum ve bol bol su içiyorum tekrar doktoruna danış canım o şekilde antibiyotik kullan geçmiş olsun
kbraMutlu kendi kafana göre kullanma canım antibyotiği, gelişim haftalarındasın doktorsuz hareket etme, gebelik öncesi bende yaşadım antibiyotik kullandım gebelikte tekrarladı 28. Haftada antibiyotik kullandım hepsi doktor kontrolünde oldu bol bol su iç iç çamaşırını sık sık değiştir kullandığın lavabolara dikkat et çok geçmiş olsun
- Düzenlendi
Deletedmom_29 şimdi internetten araştırdım cipro ağırmış normal şartlar da bile teşekkür ederim cnm 🙏🏻
kbraMutlu ben gebeliği min ilk haftasındayım benimde çıktı. şeker hastası olduğum için dahiliyede tahlil yaptırdım bendede iltihap çıktı idrarda doktorum tek bir toz içicek gibi ilaç verdi gece yatarken içtim ama gebelikte bir sıkıntı olmadı bebektede durum iyi cnm doktorun sana bir ilaç vermedimi bu durumdayken
kbraMutlu UROCARE ismi suda çözülen tek kullanımlık toz ilaç
kbraMutlu Evet 750 mg ve bana ağır geldi canım
Gecen hafta acile gittim, idrar kültürü yaptılar. Granül verdiler gönderdiler . Sonraki günlerde Enfeksiyon oranim artmış kendi doktoruma gittim mecbur 10 günlük antibiyotik başladı. Önce idrar kültürü verin enfeksiyon oranına göre ilaç yazılıyor
kbraMutlu benimde mide ağrım çok var ne yapacam bilmiyorum 2 ay 6 günlük hamileyim ama ölüyorum 2 gundr nefesimi kesiyor ağrı yanma yok sadece çok şiddetli bir ağrı
Deletedmom_29 deneyini hayvanlar üzerinde kullanmışlar eklem agrisi yapmış diye okudum nette
Seymaecrin baharatlı yiyeceklerden mi acaba
kbraMutlu hiç baharatlida yemiyorum ki zaten yemekte yiyemiyorum Bi doğru ama bu mide ağrısı çok fena cok
Seymaecrin doktora gidin bence geçmiş olsun cnm