KaderGlserinOk Hanımlar bebek biblo magnetlerinden yaptırmak istiyorum bildiğiniz güvenilir uygun fiyatlı sayfalar var mı? Ortalama 3-4 liraya yapıyorlar tanesini bana daha uygun lazım
balinannesi20 KaderGlserinOk canım gittigidiyordan 50 tanesi badem şekerli 70 e yaptırmıştım ben güvenilir satıcıydı
Yas35 KaderGlserinOk n11 den malzemelerini alıp kendiniz yapabilirsiniz çok ucuza geliyor ve kendi wmeğiniz oluyor
Defnegz KaderGlserinOk yardımcı olabilirim sayfama beklerim 😊 https://www.instagram.com/kedili.atolye
Gulseninannesi İnstagramda Kelebek_saat diyr bi sayfadan sipariş verdim canım ben melek kanadında uyuyan bebek taş magnet . Tanesi her sayfada 3.5 4 liraydı ben 2tl den verdim . 10 güne gelir dedi bakalım bekliyoruz
Gulyllu Canım ben kece_homee sayfasından yaptırdım baktığım sayfaların içinde en uygunu oydu Pembe saçlı kızlardan yaptırdım Alya Dua İçin diye koymuştu sayfasına hatta
balinannesi20 KaderGlserinOk gizaynikasekerleri ama zam yapmış canım aynı ürünü başka satıcılarda satıyor başarılı satıcı yazan ve iyi yorum almış satıcılara bakabilirsin
Gulyllu MerveDmn 50 adet magnet ve kapı süsü 280 e yaptırdım ama kuzenimi tanıyordu yapan kişi biraz indirmişti fiyatta
Ozlemocekk @KaderGlserinOk canım magnet yaptırdım bugun geldi teki 1 tl çok uygun ve güzel bi bak istersen sus_dunyamm