Ebrulililili Kızlar ne durumdasınız , bizim 3 gün kaldı . Sezeryan . Hazır mısınız , bir an önce olsun istiyorum. Sağıma soluma yatamaz oldum. Çok çok heyecanlıyımmm
Ocakbebegi Ebrulililili normal doğum bekliyoruz salı günü kontrolümüz var bebek kanala girmemişti bakalım doktorumuz ne diyecek:/
Zadekuzu Ebrulililili kac haftalik olacaksiniz sezeryan? Benim ikinci gebelik 38+3 olduk normal dogum bekliyoriz hayırlısıyla. Sağlık oncelik tabiki simdiden guzel bir dogum diliyorim size😊
Caglaluna Ebrulililili ben de 38. Haftadayım. Hiçbir şekilde yatamıyorum 😩 çok çok az zaman kaldı doğuma. Heyecanlıyım, korkuyorum ve endişeliyim. Son demler 🥰
dml33 Ebrulililili az kalms ne güzel bnmdr hemen gelse son gunler hayirlisiyla güzel rahat doğum yaparsn ins mersindeydin demi cnm sn yanlış hatirlamiosm
Ebrulililili Zadekuzu Çarşamba günü 38+3 de Sezeryan olacağım . Rabbim size de rahat doğumlar versin işallah
Ebrulililili Caglaluna Aynen bir doğsada kurtulsak diyoruz . Gece uykudan uyanıp sık idrara gitme isteği oluyor sürekli uyku bölünüyor . Sizin doğum günü belli mi normal doğumu mu bekliyorsunuz .
Caglaluna Ebrulililili ben normal doğumu bekliyorum ama bi yandan da korkuyorum ilk hamileliğim. Acaba isteğe bağlı sezeryan mı olsam dedim doktoruma. O tabi ki normal doğumu beklememi önerdi. Strese girmeyeyim diye 29 ocağa sezeryan günü verdi ama istediğin zaman iptal edebilirsin dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık
Ebrulililili Caglaluna Kendini nasıl rahat hissediyorsan o şekli seç canım. Acele karar da verme düşün derim. Zaten 29 una daha var
Ebrulililili dml33 çok teşekkür ederim. Mersin’deyim bende city gidiyorum. Hayırlısı bekliyoruz heyecanla 🥰
Caglarass Ebrulililili Her sancıda hevesle bekliyorum 😂 Dün gece umutluydum ama olmadı darısı bugüne 🙈 Yatmak kalkmak yürümek eziyet oldu artık
Ymnzgr Yenibiranneee 38 +6 ile sizle aynı şekildeyim ilk gebelik diye mi acaba hiçbirşey yok ne sancı ne açılma vs
dml33 Ebrulililili bunda türkan saymaza gidiyorm pınar hanimada yenişehir hastanesindeykn bi kere gitmistm güler yüzlü bi kadındı