Elifbade seydax devlette Sinan Erdoğan gelişim hastanesi ndede Kadriye çiçekli doktorum canım senin kim doktor nerde oturuysun sen
SerenYiitolu Elifbade bende gelişimde erçin beye gidiyordum daha sonra palmiyede süleyman yeniocak ‘a geçtim süper bi doktordu çok güleç hep motive ediyordu🙂)
SerenYiitolu Elifbade süleyman arslan artık bitti bence devlet hastnesi gbi olmuş muayenesi bi giriyorsun 10 kişi giriyor ilgisi azaldı ve çok şey duyar oldum hakkında
SerenYiitolu Elifbade süleyman yeniocak’ın bi kaç muayenesine şahit oldum ve ilgisine alakasına şaşırdım ne sorarsan sor bıkmadan usanmadan yardımcı oluyordu erzincandayım şuan ama orda kalsaydım kesinlikle süleyman beyde doğuö yapmak isterdim
seydax SerenYiitolu kesiblikle çok ilgili ne zmaan sıkıntım olsa kafama bir şey takılsa cebini arıyorum ya da mesaj atıyorum hep cevap veriyor sağ olsun çok rahatlatıyor ve motive ediyor. Ve alanında da gerçekten çok başarılı oldugunu düşünüyorum.
SerenYiitolu seydax aynen zaten yüzünde hep bi tebessüm var o bile insanı rahatlatyor ben baya gittim ama maalesef eşimin işinden dolayı erzincana geldim çok şükür burdaki doktorumda aynı🙂