Elif1616 Somerkadir4 Yok gülüm. İyi bir insan ama çok deneyimli bir doktor değil bana sorarsan. İlk bebeğimde tercih etmiştim. Ve çok enteresan şeyler yaşadım. O yüzden merak ettim sen memnun musun diye
SLVR04 Mrvcankal ay benim de Okan bey 🥰 36+3teyim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Doğum seklinizle ilgili bir şey konuştunuz mu? Okan bey çok rahat bı adam, 38de çatı muayenesi yapacak, o zaman konuşalım diyor.
Mrvcankal SLVR04 çok şükür doğurdum canım 😍 12 günlük olduk Bile Okan beyin hakkını hiç bir şekilde ödeyemem onun rahatlığı beni daha da rahatlattı😍
Gozzy Elif1616 Mehmet Özgür Akkurt, Acıbadem. Kendisini ailecek çok seviyoruz. Hiç bir soru sormaya gerek kalmadan her şeyi açıklıyor 🥰
SLVR04 Mrvcankal maşallah sağlıkla büyüsün inşallah 🥰 biz de 22 şubata kadar normalini beklemeye karar verdik. Teknik bir sıkıntı olmadığı sürece sezaryene yönelmek istemiyorum dedi, hoşuma gitti açıkçası. Senin nasıl oldu?
aymus Busradogann merhaba bende daha önce Sibel hanıma gitmiştim ilk gebeliğimde fakat kürtajla sonuçlandı yakında kısmetse tekrar gidicez gibi ☺️ Muayene ücretini sorabilir miyim acaba
Busradogann aymus valla ücreti bilmiyorum desem yani benim özel sağlık sigortası olduğu için normal muayne ne kadar bilmiyorum ama 300 küsur bişey vardır gibi 😅