mavili_bebegimm Kızlarrr, 21. haftamın içindeyim. 2 gündür sırt ağrılarım çoğaldı. Lütfen yapabileceğim bir şey var mı söyler misiniz. Kas gevşetici krem kullanılıyor mu gebelikte
Acemimum mavili_bebegimm canım sırt ağrısı bndede oluyo yastıkla otuuyorum o zaman cok olmuyo boyun düzleşmem için kas gevsetici krem kullanabilirmiyim die sordum doktorum kullanma demişti çok ağrıyosa parol iç demişti demekki zararlı
Ebruylmz mavili_bebegimm bende 25 haftalık hamileyim benim de sırt ağrılarım çok fazla oluyor belki sürekli yan yattığımız için oluyordur diye düşünüyorum ben ☹😔
Nishaa mavili_bebegimm al bendende okadar geceleri hele Yani suan karnim Davul gibi hep sisiyor ve sirtim agriyor Bende caresini ariyorum😞
Anne58 Geçen gün aynı postu ben açmıştım ama cevap alamamıştım şurda beklim belki bu sefer biri yazar
mavili_bebegimm Acemimum evet canım bende sordum sabah banada kullanmamam gerektiğini kremin cilt tarafından emildiğini söyledi😕
mavili_bebegimm Ebruylmz evet canım olabilir, masaj iyi geliyor sürekli yanımızda birini tutmak lazım 😬
Esraaktepe Ayni şekildeyim bende su an 19a girecegim.. Acile gittik doktor sadece parol önerebilirim dedi bende içiyorum sıcak soğuk uygulaması yapıyoruz biraz ama iki gündür kabus oldu. Allahım bütün herkesin yardımcısı olsun 🙇🙇
kbra97melegi canim yan yatmaya alistirmaya başladigin icin kendini ılık bi duş al suyun altında dur rahatlatir sonra esin bi masaj yapsın ise yarar insallah
Angell Magnezyum falan verdimi doktorunuz ağrılara iyi geliyor birde duş ayrica sırta destek alıp sırt üstü de yatabilirsiniz göğüs kısmı yukarda kalacak şekilde
esmaozan 29 hafta olucam ve 3.cu aydan beri sırtım ve kaburgalarım deliniyor o derece halada devam ediyor malesef doktor zayfsn ondan oluyor dedi magnezyum verdi hic işe yaramadi hep dinlendir kendini ılık duş al masaj uygula ancak biraz rahatlir sonra benim yine ayni devam edyordu agrilarim kas gevsetici krem dglde ben bitkisel masaj kremi kullaniyorum valla yapacak bisey ykk Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin 😉😊