Kacan Ayse3878 57 ile başladık hiç durmadan devam ediyordu almaya kilocuklar😬 13+5 iz 63 ile devam ke🤮🤧
Sumeyye58 Ayse3878 27 haftaya girdim 46.6 kiloyla hamile kaldım şu an 60 kiloyum doktor sınırdasın daha kilo almamaya çalış dedi😂kilo almamak için nasıl beslenmeliyiz??
YaseminUgus Ben 72 ile hamile kaldım çok yemiyorum birde çalışıyorum ona rağmen 80 kg çıktım çok şaşırıyorum bu duruma 🥺 17+6 bu arada
Handekrkr YaseminUgus kesinlikle hepsi kilo değil canım benim sakına üzülme , bende aynı seyi yasıyorım seninle .O ödem ve bebek hacmi içerde büyüdikce agırlıgımız da artıyor .
Handekrkr 70 kg ile hamile kaldım, 16+0 haftalıgız ,73 görünüyorum tartıda .Ama aldıgım kilo yagdan değil , ödemim var anladıgım kadarı ile , ellerim şişmeye başladı bu ara 😒. Doktor 10-12 kg ile kapatırız biz gebelik sürecini dedi bana 🤷🏻♀️
Efnan Handekrkr benimde göğüste çok şişlik oldu bende 2kg aldım 15. Haftadayim inşallah az kiloyla kapatırız ikimiz de 🥰🥰
irembill ilos_296 lütfen üzülmeyin. 77 kilo ile hamile kaldım. 12 hafta oldu ve 78 kilo oldum. Doktorum daha bu hafta kilon umrumda değil, ikiniz de sagliklisiniz ben ona bakarim diye kendi ağzıyla söyledi. Böyle şeylere takilip bebisinizi de kendinizi de üzmeyin nolur. Biz mutlu, bebisler mutlu. Sevgiler 💕
Nesrin1_esin 42 kilo ile hamile kaldım. 30 haftalık hamileyim ve şuan 60 kiloyum hızlı mı kilo alıyorum?
YaseminUgus Handekrkr İnşallah öyledir çünkü bu kadar hızlı kilo almamın bir nedeni olmalı yoksa son aylarda kapıdan sığamam diye korkuyorum 🙄
Handeee2 melekk13 ben çok rahat bir hamilelik geçirdim bulantım falan hiç olmadı sigarayı da bırakınca boğazım açıldı da açıldı 😂