Elifnurrr Sultan42 maller de internette gördüm fiyatı çok uygundu gerçekten 👍 teşekkür ederim ona da bakıcam muhakkak 😊
Elifnurrr Yas35 işte biz de arada kalmış durumdayız çok da dışarda gezmiyoruz bakalım sonuç ne olacak 🤯
hayathayal Ben benetonun travelini alacagim 650 690 filan. Suan indirimde de 539 tl di instagramda. Ikisini bir daha hesapli olabilir
Hatice3 Elifnurrr evet bebek arabamı ve pusetimi aldım diğer alışverişlerimide ordan yaptım iyidir merak etmeyin
Hatice3 Elifnurrr rica ederim canım bir bak internette varmı bulamazsan ben kodunu yazayım mağazada gördüm çünkü ben 100 ₺ diye
Epelinkiran Bebeğim inşallah ekimde doğacak yani kışa gelecek ufak zamanları. Puaet bana çok ağır geliyo kendim kaldıramam onu bebekle beraber. Oyüzden kanguru aldım yenidoğan aparatı olan. Zaten kışın heryere arabayla gidilecek bi de portbebe alırım arabayı marttan sonra alırım diye düşünüyorum. Hem havalar düzelir dışarı çıkartırım hem de 6aylık olmuş olur. Ondan travel sistemlere o pusetli diye o kadar para vereceğime 400-500e çok daha kaliteli baston puset alırıö diye düşünüyorum
Elifnurrr Epelinkiran eşim taşır sanırım genelde. 100₺ ya maller wowo puset aldım tekli gayet de iyi görünüyor fiyatına göre. Bakalım gelince de beğenirim umarım.
Epelinkiran Elifnurrr güle güle kullanın inşallah işinizi görür bende aslında sadece kanguru alcaktım ama biras sakarım eşim sen düşersin fln şimdi onla port bebe de alalım nolur nolmaz dedi 😄