mommasBoys Elanurgvn61 geçmiş olsun canım Demir ilacı süt ürünleri ile alınmaz zaten üzerinde de yazar, ilaç alırken mutlaka okuyalım kullanım şekli yan etkileri vesaire riske atılacak durumlar değil Allah korumuş seni ve yavrunu
Elanurgvn61 mommasBoys Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım ❤😔Eczacı çay içme ilacı aldıktan 1 2 saat sonra iç demişti sadece çay diyince sütü bilemedim😪
Eda_Esen Elanurgvn61 Bende bugün başladım Demir ilacına her sabahta süt içerim rabbim işte dolapta süt bitmiş odadan yeni paket getirmeye erindin bi parça ekmek yedim ilacın üstüne çok geçmiş olsun 💐 eğer bu postu açmasaydın bende o hataya bugün değilse yarın düşerdim 🙏🥰🥰🥰
Elanurgvn61 Eda_Esen Ya şükür canım cidden çok kötü oldum. Rabbım kimseye göstermesin. Üste çıksın diye bol bol yorum atmıştım. Rabbimin sevdiği kuluymuşsun🥰❤
Defne2018 tazeannecik1 Elanurgvn61 canım ilacın üstünde yazıyolar zaten süt ve süt ürünleri ile tüketmeyiniz diye
Noyan_ege Elanurgvn61 olur mu annesi sana bir şey olmasın ki o da iyi olsun Rabbım ikinizi de korusun dikkat et kendine canım
Elanurgvn61 Noyan_ege Yaa Allah razı olsun canım benim Rabbım cumlemizi korusun inşallah çok teşekkür ederim ❤❤❤❤❤❤
CansuDRY Poyrazin_annesi Kullandığınız demir ilaçlarının yarısı boşa gitmiş oldu.😬 Neyse, zararın neresinden dönülse kardır.
Oznurkk Elanurgvn61 çok geçmiş olsun. Ne kadar düşüncesiz vicdansız insanlar var ya. Kadının karısı hamile izin vermiyorlar sanki 1-2 saat izin verseler ölürler 🤦🏼♀️