Beyzayucel36 Son 13 gun kaldı ve ben gram uyku uyuyamıyorum bu durum sinirimi bozuyo artık ne rahat otyrabılıyorum ne yatabılıyorum her yerım ağrıyo sizde durumlar nasıl?
AlyaUrasmoms Beyzayucel36 Ben daha 26+3′üm bende de gram uyku yok son zamanlarda 😏 Özellikle de bu saatlerde bir açlık hissi 🤦🏻♀️ Bir de makat ağrısı, uykum olsa da uyutmayan cinsten 🥲🥴
Gkcdila Beyzayucel36 Son 1 kaldı kıymetini bil geri kalan günlerinin. Ben bilemedim 😫 bebişin de benim de 1 gün daha dayanacak sabrımız kalmadı 😄
Ranaikra Beyzayucel36 aynı durumdayım ve 2.5 yaşında kızım var onca ay durdu son zamanlar çok şımartık uyumaz bir çocuk oldu bazen dayanmıyorum 😔😔
AlyaUrasmoms Beyzayucel36 Gündüz ben de soğuk diye titriyorum resmen ama gece bana da bir sıcak basıyor 😐 Askılı ile geziyorum evde, sabah bir uyanıyorum kollarım buz gibi kalmış 🥲 Allah yardımcımız olsun canım 🙏🏻
Eliffmeva Beyzayucel36 ayy o Bende de var bir de çok terliyorum uyurken inanılmaz yani sırf bu yüzden iki gündür gribim🤦♀️
Beyzayucel36 AlyaUrasmoms amın ınsallah benımde oyle gece gunduz hıc fark etmıyo kısın ortasında kombıyı kapatıp cam acıyorum esım dıyo dondum allah rızası ıcın kapa su camları dıye yanmak cok kotu menopozlu gıbıyım aynıyım
Ftos_72 Yolu yarıladım geri kalan yolu da uyuyarak geçirmek istiyorum 😅😅 malum bebiş uyutmayacak diye şimdiden keyfini sürüyorum gece geç yat sabah geç uyan misss 🥰
Krdnzbsra89 Kesinlikle aynı durumdayim uykuya zor dalıyorum 36.haftamiza giriyoruz doğuma 2 hafta var rabbim kolaylık versin